Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

TOP 10 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Προς Υπουργό Δημόσιας Τάξης

Ενταύθα.

Δραττόμενος της -πανθομολογουμένως- θεάρεστης νομοθετικής τροπολογίας που θέτει την χρήσιν κουκούλας εις την αρμόζουσα διάσταση, ήτοι αυτή του ιδιώνυμου αδικήματος, καταθέτουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και το Έθνος, καθώς και με συναίσθηση του υψηλού μας καθήκοντος στην προστασία των ευηπόληπτων πολιτών και των περιουσιών που αυτοί με κόπο και ιδρώτα απέσπασαν από τα νύχια των ξενόφερτων και εγχώριων ανθελλήνων, την ως κάτωθι κατάσταση κουκουλοφόρων, προς περαιτέρω ενέργειές σας. Λαμβάνουμε δε το θάρρος να επισημάνουμε την κατηγοριοποίηση των εν λόγω ατόμων κατά αυξανόμενη επικινδυνότητα και σύμφωνα πάντα με την εμμονή στην παραβατικότητα που αυτά επιδεικνύουν.



Νο 10: Δ.Α.Μ. (Δήθεν Ανύποπτος Μπέμπης)
Μη σας ξεγελάει το δήθεν αθώο ύφος. Τα τέκνα των κουκουλοφόρων το έχουν στο αίμα τους όπως απέδειξε περίτρανα και πρόσφατη έρευνα του Ιδρύματος Μένγκελε. Η ανομία -φευ!- δεν γνωρίζει ηλικία. Επιπροσθέτως, ο εικονιζόμενος ταραξίας απαντάται να κρατά ειδικό κρόταλο, προφανώς για την άμεση ειδοποίηση των ομοϊδεατών του. Να συλληφθεί!
Ν0 9: Συνταξιούχος


Από τις πιο επικίνδυνες συνομοταξίες αντιεξουσιαστών. Δεκάδες εξ αυτών εντοπίζονται καθ' εκάστην να οιμώζουν κατά της κυβερνήσεώς μας εκ των παραθύρων Παπαδάκη, Καμπουράκη και Αυτιά. Να συλληφθεί, ασυζητητί!
Νο 8: Αυτοκίνητο


Εκτός του ότι φορά κουκούλα (της γνωστής μάρκας AUTOPLUS, τα πάντα παντός αυτοκινήτου, που είναι και ευγενής χορηγός του αστυνομικού μας τμήματος), υπάρχει κίνδυνος να είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά, από αυτά που φτιάχνουν οι βρωμοπαλαιστίνιοι με τσιμέντο, μπαταρίες και μακαρόνια. Τελοσπάντων, να συλληφθεί!
Νο 7: "Ο τρομοκράτης με τα άσπρα" (αγνώστων λοιπών στοιχείων)


Ο συγκεκριμένος ένοχος (θα λέγαμε "ύποπτος" αλλά, ως εικός εστίν, έχει σπάσει ήδη και ομολογεί), παραδόξως ήταν εξ αρχής κατά της αντισύλληψης. Άρα, όπως με διαβεβαιώνει και ο χωροφύλακας Καραμήτρος (αριστεύσας εις την αριθμητικήν), διάκειται υπέρ της συλλήψεως. Τουτέστιν, να συλληφθεί!

Νο 6: Ιππότης

Και μόνον το γεγονός ότι οπλοφορεί αποτελεί απειλή κατά του Συστήματος και της Κοινωνίας. Οι φτηνές του δικαιολογίες -τάχα μου πως φορά αποκριάτικο κοστούμι- δεν πρέπει επουδενί να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν, δεδομένου του γεγονότος πως κι οι αδελφοί Ξηροί για τα καρναβάλια ήτανε. Συλλάβετέ τον!

Νο 5: Κοκκινοσκουφίτσα


Παλιά γνώριμος της Υπηρεσίας μας. Η Ιντερπόλ της έχει ογκωδέστατο φάκελο υπό τον κωδικό "Περό". Σεσημασμένη (φοράει μόνιμα κόκκινη κουκούλα) , με αποκλίνουσα συμπεριφορά ("οικολογικές ανησυχίες" και άλλα τέτοια επαναστατικά), με ύποπτα εργαλεία ( ένας Θεός ξέρει πόσες μολότωφ μπορεί να κρύψει στο καλάθι της) και κυρίως με έντονη διαβρωτική δράση στις αθώες παιδικές ψυχές, χρόνια τώρα. Συνεργάζεται με αναρχικούς κυνηγούς. Άκρως επικίνδυνη. Wanted (dead or alive).

Νο 4: Κατγούμαν



Δρα σε σκοτεινές και ύποπτες συνοικίες, σε στενά, υπόγεια και ταράτσες. Φορά χαρακτηριστικά μαύρα ρούχα για να δηλώσει την αναρχική της ταυτότητα. Την ημέρα ντύνεται σαν κανονική γυναίκα, καθιστώντας τον εντοπισμό της προβληματικό. Ενίοτε χρησιμοποιεί τα θηλυκά της θέλγητρα για να αποσπάσει πληροφορίες από πράκτορές μας. Δε διστάζει να προβεί σε ένοπλη δράση και μάλιστα με τη χρήση μαστιγίου που ασφαλώς εμπεριέχει και ανήθικο συμβολισμό. Να συλληφθεί και να εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Νο 3: Λεμονοφόρος Γαλή
Ο συγκεκριμένος τύπος γαλής, έχει προφανώς προσηλυτιστεί από τους υπονομευτές του Κράτους. Λιγοστά στοιχεία υπάρχουν για τη συνομωτική του δράση, είναι όμως γνωστή η διασύνδεσή του με την ύποπτο Νο 4. Εικάζεται, θεωρούμε βασίμως, η συμμετοχή του σε βομβιστικές επιθέσεις (όπως στην διδακτική ταινία Free Willie), αλλά και η διαφθορά και διακόρευσις πληθώρας καθωσπρέπει οικόσιτων των βορείων προαστείων, οι ιδιοκτήτες των οποίων μεγαθύμως χρηματοδοτούν την έρευνα μας. Αλίμονο του αν συλληφθεί...
Νο 2: Cephalopus Coleoideus


Άκρως επικίνδυνη ανατρεπτική δράση, από το γνωστό στους κύκλους των παρανόμων και ως "Οκταπόδιον". Διαβολικά έξυπνο, χρησιμοποιεί δυσπρόσιτα περιβάλλοντα για να μη γίνεται αντιληπτό από τις δυνάμεις καταδίωξης και μεταμφιέζεται ανάλογα. Κι όταν κάποτε γίνει εφικτός ο εντοπισμός του τότε θολώνει τα ύδατα βάζοντας σε εφαρμογή το άλλο τρομερό όπλο των ψευτοκουλτουριάρηδων: το μελάνι! Από μερικούς έγκριτους εγκληματολόγους θεωρείται ο εμπνευστής και ηθικός αυτουργός της κουκούλας. Σημειωτέον ότι αντέχει πολλές ώρες στα χτυπήματα της ανάκρισης. Να συλληφθεί και να κρεμαστεί σε σχοινί στον ήλιο προς παραδειγματισμό.

Νο 1: Ιησούς

Το όνομα και μόνο του πιο καταζητούμενου κουκουλοφόρου, καταδεικνύει και την σημιτική του καταγωγή, πράγμα που δεν αντέχει καν σε σχολιασμό. Ακραίος θεωρητικός της επανάστασης, με εμπρηστικά μηνύματα για ισότητα και αγάπη, κατά της βίας και της νοθείας, κατά του χρηματισμού και της ψευδορκίας, κατά του φαρισαϊσμού και του ταξικού διαχωρισμού, δηλαδή, εν ολίγοις, κατά της ευνομούμενης κοινωνίας μας! Φρίκη! Να σταυρωθεί εν τω άμα! Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με την περίπτωσή του, καθώς έχει την κακιά συνήθεια κάθε χρόνο να ανίσταται. Χώρια που φαίνεται να έχει και "βύσμα" τον Πατριάρχη, γεγονός που καθιστά το έργο της ΕΛ.ΑΣ. δυσχερέστατο και δίνει λαβές στους εγκάθετους δημοσιογράφους να ισχυρίζονται ότι η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Νισάφι πιά!
Νούμερο σκέτο: (Επί του πιεστηρίου)




Ο άνωθι προσήχθη την τελευταία στιγμή, μετά τον εντοπισμό του από την Ασφάλεια και τη Δίωξη Διαδικτυακού Εγκλήματος. Είναι λυπηρό που ο άντρας αυτός μοιάζει σε πολλά με το Μέσο Έλληνα Επιχειρηματία, μα με συντριβή σας ενημερώνω πως ονομάζεται...Κουκούλας!
Οδηγήθηκε ήδη στο κρατητήριο και ανακρίνεται.
Μετά τιμής
(Εν Μεγανησίω 25/3/2009)
Αστυνόμος Β'
Αρτέμης Μάτσας-Κονιδάρης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ τον Αρτέμη Μάτσα των Ιπποτών της Μάλτας!

Η ευγένειά μου παρακολουθεί ένα σεμινάριο, γι αυτό μπαίνει κλεφτά στο blog, κρυφοκοιτάζει και βγαίνει.

Σου στέλνω έναν "οιωνό" από τη ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ της δημοσιογράφου και συγγαφέα Ιουλίας Πιτσούλη (εκπληκτική):

Οιωνοί Οδύσσειας
Μπορείς να κρατήσεις γερά το νερό; Τόση προσήλωση πρέπει να έχει ο νους σου στο στόχο του.

(Ο Πρωτέας μεταμορφώνεται σε νερό αλλά ο Μενέλαος καταφέρνει και τον κρατά γερά.)
Ακόμα κι αν τα εξωτερικά φαινόμενα σε προκαλούν κράτα γερά και σταθερά την απόφασή σου.
Ραψωδία δ’( Ιουλίας Πιτσούλη “Μυστική Οδύσσεια»)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@Μαίρη
Ενδιαφέρον ακούγεται το νέον έπος, θα το ψάξω.