Σάββατο, 14 Μαρτίου 2009

ΛΟΒΟΤΟΜΗ

Το κακό συνεχίζεται. Και μια και ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο τη λοβοτομή -καθόλου άδικα φοβάμαι- θυμήθηκα σήμερα τους Tiger Lillies (για να μη νομίζετε κιόλας πως ακούμε μόνο τα εγχώρια). Ιδού:

7 σχόλια:

Schrödinger's Cat είπε...

Φοβεροί οι Τάιγκερ Λίλιες. Κι όλο έρχονται στην Ελλάδα και δεν έχω αξιωθεί να τους δω. Βρες το βίντεο με το τραγούδι Souvenirs (το αγαπημένο μου).

Ελευθερία Αραβανή είπε...

επίκαιρο τραγούδι....τις καλησπέρες μου...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@S.C.
Τώρα μη σου πω, ποια είναι η δικιά μου προτίμηση.:-) Να το κανονίσουμε πάντως, να πάμε του χρόνου μαζί! Σε εξουσιοδωτώ εν λευκώ να μου βγάλεις εισητήριο!

@Ελευθερία
Καλησπέρα συμπατριώτισσα!
Επίκαιρο, δε λες τίποτα!

Ελισσαίος είπε...

Ενδιαφέρον τίτλος και για θέμα καλλιτεχνικού προβλήματος σκακιού. Γιατί δεν προχωράς στη σύνθεση κάποιου προβλήματος με εκφώνηση.
Βοηθητική Λοβοτομή σε 3 (απλές) κινήσεις;

Πολύ ωραίοι τραγουδοποιοί και πάντα ωραίες οι συναυλίες τους. (Αυτό το 'γραψα για να ζηλέψουν κάποιοι που μαζεύουν πολύ. Φαίνεται τους έχει πιάσει άγχος αποταμίευσης)

Schrödinger's Cat είπε...

@Παναγιώτηε: Θα προσλάβω (ανατολικο)γερμανίδα πρακτόρισσα για την υπόθεση Ελισσαίου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@Ελισσαίος
Προβλήματα δε συνθέτω,μόνο λύνω, τουλάχιστον για την περίοδο που παραμένω αιρετός!
Όπως όμως καταλαβαίνεις, τα πράματα ζορίσανε (σοβαρό βήξιμο). Το να προκαλείς τη ζηλοτυπία και τη μήνη ενός Γάτου, ουκ ανδρός σοφού εστί.

@Γάτε
Ρίξτου το φως στα μούτρα! Ρίξτου και καμιά σφαλιάρα,καμιά με το γκλομπ, καμιά με τη βέργα στις γυμνές πατούσες, κάτι τελοσπάντων! Άσε τη Στάζι, και βάλτου έναν τενεκέ να στάζει. Πάνω στο μέτωπό του εννοείται. Αν μετά και από όλα αυτά δε μαρτυρήσει, θα το αναλάβω προσωπικά...

Ανώνυμος είπε...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色