Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΛΟΒΟΤΟΜΗ

Το κακό συνεχίζεται. Και μια και ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο τη λοβοτομή -καθόλου άδικα φοβάμαι- θυμήθηκα σήμερα τους Tiger Lillies (για να μη νομίζετε κιόλας πως ακούμε μόνο τα εγχώρια). Ιδού:

6 σχόλια:

Schrödinger's Cat είπε...

Φοβεροί οι Τάιγκερ Λίλιες. Κι όλο έρχονται στην Ελλάδα και δεν έχω αξιωθεί να τους δω. Βρες το βίντεο με το τραγούδι Souvenirs (το αγαπημένο μου).

Ελευθερία Αραβανή είπε...

επίκαιρο τραγούδι....τις καλησπέρες μου...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@S.C.
Τώρα μη σου πω, ποια είναι η δικιά μου προτίμηση.:-) Να το κανονίσουμε πάντως, να πάμε του χρόνου μαζί! Σε εξουσιοδωτώ εν λευκώ να μου βγάλεις εισητήριο!

@Ελευθερία
Καλησπέρα συμπατριώτισσα!
Επίκαιρο, δε λες τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον τίτλος και για θέμα καλλιτεχνικού προβλήματος σκακιού. Γιατί δεν προχωράς στη σύνθεση κάποιου προβλήματος με εκφώνηση.
Βοηθητική Λοβοτομή σε 3 (απλές) κινήσεις;

Πολύ ωραίοι τραγουδοποιοί και πάντα ωραίες οι συναυλίες τους. (Αυτό το 'γραψα για να ζηλέψουν κάποιοι που μαζεύουν πολύ. Φαίνεται τους έχει πιάσει άγχος αποταμίευσης)

Schrödinger's Cat είπε...

@Παναγιώτηε: Θα προσλάβω (ανατολικο)γερμανίδα πρακτόρισσα για την υπόθεση Ελισσαίου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@Ελισσαίος
Προβλήματα δε συνθέτω,μόνο λύνω, τουλάχιστον για την περίοδο που παραμένω αιρετός!
Όπως όμως καταλαβαίνεις, τα πράματα ζορίσανε (σοβαρό βήξιμο). Το να προκαλείς τη ζηλοτυπία και τη μήνη ενός Γάτου, ουκ ανδρός σοφού εστί.

@Γάτε
Ρίξτου το φως στα μούτρα! Ρίξτου και καμιά σφαλιάρα,καμιά με το γκλομπ, καμιά με τη βέργα στις γυμνές πατούσες, κάτι τελοσπάντων! Άσε τη Στάζι, και βάλτου έναν τενεκέ να στάζει. Πάνω στο μέτωπό του εννοείται. Αν μετά και από όλα αυτά δε μαρτυρήσει, θα το αναλάβω προσωπικά...