Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σκέφτηκα να κάνω μερικές αλλαγές ή -αν θέλετε- προσθήκες στο ιστολόγιο. Η αλήθεια είναι πως ο ελεύθερος χρόνος μου εξακολουθεί να πάσχει από νανισμό, δηλαδή να είναι τόσο ελεύθερος όσο και ο Νικόλαος Αρμούρης στο κεφ 21 της "Πανάκειας". Ωστόσο δεν είναι ανυπόφορα χρονοβόρο το να καθιερώσω ένα "Σχόλιο της εβδομάδας" ή να αναρτώ από το γιουτούμπι (γεν. :του γιουτουμπιού), κάποια μουσικά κομμάτια που με εκφράζουν ή τελοσπάντων μου αρέσουν τα μάλα. Για να μη σας πλακώσω στα άπερκατ με Χατζιδάκι, με το καλησπέρα, ας περιοριστώ στον -εμβριθή όσο και να'ναι- σχολιασμό της επικαιρότητας.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
*Οι καιροί ου μενετοί (που για όσους βαριούνται να ανοίξουν το λεξικό σημαίνει πως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο- οι καιροί...)

*Και οι άρρενες τηλεθεατές επίσης, θα προσθέσω εγώ. Πότε θα έρθει καλοκαίρι για να ακούσουν τις καιρικές προβλέψεις της πλέον διάσημης Πετρούλας;

*Με την κατάλληλη περιβολή, εξυπακούεται...

*Σημεία των καιρών, τα πτερόεντα, έπεα και ιμάτια ομού.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίσης "συσωλήνας" και "συσιφόνι" κατά τους διασκεδαστικούς λεξιπλάστες στο
http://www.slang.gr/lemma/show/susolinas_o_8371

-Δεν ξέρω γιατί, αλλά το OpenID μου φαίνεται να μην περνάει, και δεν πέρασε ούτε η αλλοδαπή απάντησή μου στο περί ξένου εκ Λευκάδας νωρίτερο σχόλιο αλλαχού.

ΤΔρεπ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Τάκη,καλώς μας ήλθες!

Αααα! τι να σου πω; Εσύ υποτίθεται πως είσαι πιο ειδήμων στα της ηλεκτρονικής, από εμένα περιμένεις απάντηση; Και η υποσημείωση πάντως αρκετή.

Το γιουτούμπι πάντως -δεν ξέρω γιατί, ίσως απλά επειδή είναι αμερικάνικο- μου μοιάζει προστακτική : εσύ-σωλήνα! (ε, ψιτ, πού'σαι)

Ανώνυμος είπε...

Εμ, με τα καλά δολώματα πιάνονται τα μεγάλα ψάρια (πολύ περισσότερο όταν ζαλισμένα γράφουν λάθος ακόμη και το όνομά τους...)