Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Καμ-μπακ και σιμουλτανέ στο Μεγανήσι


Μη φοβάστε (ή μη χαίρεστε), δεν πέθανα ακόμα.

Απλά ο φόρτος εργασίας ήταν απίστευτος, τα παιδιά μεγαλώνουν, Δήμος, διάφορα, κι έτσι άφησα το ιστολόγιο να μαραζώσει. Τελοσπάντων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του νησιού που ήρθαν και με βρήκαν στο φαρμακείο για να μου πουν καλά λόγια για τα βιβλία μου και να μάθουν πότε ετοιμάζω το τρίτο. Να ευχαριστήσω και τους φίλους συγγραφείς που μου έστειλαν τα νέα δικά τους, θα κάνω κάποιες παρουσιάσεις εν καιρώ. Κατά τα άλλα η χώρα πάει κατά διαόλου, διότι είναι δεμένη στο άρμα όσων επιλέγουν τον δρόμο που πάει στην Κόλαση (όχι με την θεολογική ή τη νιτσεϊκή έννοια). Όλοι εμφανίζονται αγανακτισμένοι, αρκετοί πραγματικά και δικαιολογημένα και μερικοί δήθεν. Οι "δήθεν" είναι όσοι θα βολεύονταν και με μια ημίμετρη λύση, αρκεί να μην τους θίγει πολύ οικονομικά,  και την ίδια στιγμή προτείνουν (δήθεν) να στηθούν κρεμάλες και λαιμητόμοι για όσους οι ίδιοι ψήφισαν και πιθανότατα θα ξαναψηφίσουν. Θα τα πούμε όμως εν καιρώ.

Δώσαμε και φέτος το καθιερωμένο simul μας, κι αυτή τη φορά το έδωσε ο υποφαινόμενος. Μια μικρή φωτό, περισσότερες εδώ. Α! Ανέβασαν και βίντεο!

3 σχόλια:

g vrettos είπε...

Ξανακαλοστον στη μπλογκοσφαιρα,δε χαιρομαι ,ομως λυπαμαι που εμπλεξες με τα πιτουρα,τους δηθεν,ειναι πολλοι ακομη για αυτο ακομη κατρακυλα η χιονοστιβαδα.
Καλοκαιρακι ακομη.........
ΑΑΑΑΑΑΑΑ..... και μη ξεχνιεσαι κανε κανα μπανιο στη θαλασα.

Emmanuel Manolas είπε...

Παναγιώτη, χαιρετισμούς από το Γιέζι!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@vrettos
Μπάνιαααα; Πού τέτοια τύχη. Αν προλάβω να κάνω 2-3 τον Αύγουστο καλά θα είναι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έμαθαν και τα μικρά μου μπάνιο και δεν τα έχω δει ακόμα...
Όσο για τους δήθεν κραυγάζοντες θα τα πούμε, όπως είπα, εν καιρώ.

@alkinoos
Τί γίνεται εκεί στο Γιέζι; Ήρθε τελικά ο Παπασταυρόπουλος; Έχω χάσει επαφή, γράψε καμιά πληροφορία. Και ανέβασε και κανένα προβληματάκι να λύσουμε κι εμείς οι δεσμώτες του Αυγούστου.