

Πρώτος και καλύτερος της ομάδας των λυτών ο Κώστας Πρέντος.
Ισόβιος Πρωταθλητής Ελλάδας, ο Κώστας παραμένει λύτης υψηλού επιπέδου (ακόμα κι αν χρειάζεται να φοράει τακούνια). Λύνει τα δυάρια πιο γρήγορα απ' ότι εσείς λύνετε τα κορδόνια των παπουτσιών σας. Φυσικά είναι πάντα σεμνός και λιγομίλητος, πράγμα που εξηγεί το γιατί δε με κάνει παρέα!
Δεύτερος τη τάξει (και στο ύψος των τακουνιών) ο Νίκος Μενδρινός, γνωστό φωτομοντέλο.
Στη φωτό (δε βρήκα δυστυχώς τη γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει για το Playgirl), για όσους δεν ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά (σκάκια!) είναι ο τύπος που κρατάει το κύπελλο δεξιά, από τη νίκη του στο τελευταίο Πρωτάθλημα Αττικής. (Ερωτήσεις εύλογες: Ποιός είναι αυτός δίπλα στο Μενδρινό, τι σχέση έχει με την Αττική, τι σχέση έχει με το καλλιτεχνικό σκάκι, τι σχέση έχει με το σκάκι γενικότερα και γιατί κρατάει το μετάλλιο σα να' ναι κομπολόι;).

Δεύτερος τη τάξει (και στο ύψος των τακουνιών) ο Νίκος Μενδρινός, γνωστό φωτομοντέλο.

Οι υπόλοιποι που διακρίνονται στη φωτό είτε επειδή φοβούνται τα αεροπλάνα, είτε επειδή φοβούνται τις γυναίκες τους (καθότι η φήμη για τις Λεττονές έχει φτάσει μέχρι τα μέρη μας), είτε απλά επειδή βαριούνταν δε θα συμετέχουν στην εκπροσώπηση των εθνικών μας χρωμάτων (φούξια ελεκτρίκ και σομόν για φέτος). Έτσι ο κλήρος έπεσε στον ακροδεξιό (στη φωτό παιδιά, στη φωτό!) υποφαινόμενο, Παναγιώτη Κονιδάρη.

Εδώ εμφανίζεται με το όχημα που επέλεξε για να μεταβεί στη Ρίγα (στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ο καμηλιέρης) για να γλιτώσει τους φόρους του αεροδρομίου. Παραμένει φυσικά βασικό στήριγμα της ομάδας, κυρίως στα παλτά τους, τις βαριές αποσκευές και τους καφέδες. Αν προσφέρει στην ομάδα έστω κι έναν πόντο, ο Δήμαρχος Μεγανησίου έχει υποσχεθεί ότι θα γκρεμίσει(ελλείψει τειχών) το φούρνο του χωριού. Βέβαια, έτσι είναι οι Δήμαρχοι, υπόσχονται εκ του ασφαλούς.
Υ.Γ. Καλή επιτυχία στην ομάδα, που στοχεύει στην είσοδο στη δεκάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Αν έριχνα ένα ισχυρό ηπακτικό στον καφέ των υπολοίπων ομάδων και κατόπιν κατηγορούσα το νερό του ποταμού Ντβίνα, λέτε να με έπαιρναν μυρωδιά; Να φανώ και σε κάτι χρήσιμος.