Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ (ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ)

-Καιρό έχω να δω παπούτσι να υπερίπταται και ανησυχώ. Βέβαια αυτά που έχουν πέσει έως τώρα (πχ. στον Μπους τζούνιορ, ή στον ΓΑΠ) δεν βρήκαν στόχο. Σε αντίθεση με το ιταλικό αγαλματίδιο στον Μπερλουσκόνι. Ή πρέπει να εκπαιδευτούμε καλύτερα οι ρίπτες υποδημάτων ή αλλιώς κινδυνεύουμε να το γυρίσουμε στα μπιμπελό. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.




-Έπαιρνε λέει ναρκωτικά ο Μπουτάρης. Ε, καλά, κάτι μας είπες τώρα. Έπαιρνε και ο Ομπάμα και ο Τσώρτσιλ και ο Φρόυντ και ο Λένον (με όμικρον) και ο Κέρουακ και η Τζούντυ Γκάρλαντ και ο Στήβενσον και ο Μπάροους και ο βασιλιάς Γεώργιος ο Ε’ και ο Χάξλεϋ και η Αναίς Νιν και ο Λιούις Κάρολ και η Εντιθ Πιαφ και ο Άντυ Γουόρχολ μη σου πω και ο Σέρλοκ Χολμς. Το καλό με όλους αυτούς ήταν ότι δε σκέφτηκαν ποτέ να γίνουν δήμαρχοι συμπρωτευούσης.


-Ρεκόρ ομαδικού σεξ με 500 άτομα λέει έκαναν οι Ιάπωνες. Και δε σου γεμίζουν το μάτι ρε παιδί μου… Σωστοί πάντως. Η οικονομική κρίση θέλει καλοπέραση. Και μόνο μια φτηνή καλοπέραση έχει απομείνει (εκτός από το σκάκι).




-Νέο κόμμα ο Αλαβάνος μαθαίνω. Χώρια που κάτι ψήνουν και οι Λαφαζάνης, Στρατούλης. Στράτα-στρατούλα πάει η Αριστερά. Να τα εκατοστήσει (τα κόμματα, γιατί τα χρόνια, χλομό)!


-Βρε καλώς την Ιρλανδία! Κάτσε, κάτσε! Σα στο σπίτι σου! Τι να σε τρατάρουμε; Μην αγχώνεσαι καλέ, σε λίγο θα έρθει και η Πορτογαλία. Η Ισπανία πήρε τηλέφωνο και είπε ότι θ’ αργήσει κομματάκι, αλλά στο τέλος θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Μέχρι και μπριτζ που παίζουμε! Με δανεικά εννοείται.




- Το πιο θερμό έτος από το 1850 κι εδώ θα είναι το φετινό. Τώρα αυτό οφείλεται στους 500 Ιάπωνες που λέγαμε, στα μέσα-έξω του ΔΝΤ ή στα διπλωματικά έγγραφα των ΗΠΑ που βγήκαν στη φόρα στο Wikileaks; Σε κάθε περίπτωση, τσόντα είναι η αιτία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Παναγιώτη.Σχετικά με το σχόλιό σου για τον Μπουτάρη νομίζω οτι οι σαλονικείς πήραν πάλι αυτό που τους αξίζει.Μετά τους φταίει το αθηναϊκό κατεστημένο.Μην ξεχνάς πόσα μύρια έχει δώσει για το αριανό χόμπι του.Το πιο τρανταχτό αν θυμάμαι καλά πριν 20 χρόνια έδωσε σε αθλητή 300 για μια χρονιά.
Σύγκρινέ το με τους γιαννακοπουλαίους που είναι και του κλάδου σου.Θα ήθελες ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν δήμαρχοι?

Sταυρούλα Κουγιουμτσιάδη είπε...

Από καρδιάς ευχές, αγαπητέ μου Παναγιώτη, για τις γιορτές που έρχονται.
Να είστε υγιείς, δημιουργικοί και χαρούμενοι τη νέα χρονιά, εσύ και η όμορφη οικογένειά σου.
Με την εκτίμησή μου!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη Πολλές Ευχές για σένα και την Οικογένεια σου.
Καλό΄κουράγιο στο έργο σου και περιμένουμε το επόμενο βιβλίο σου.

Καλή αγωνιστική χρονιά να χουμε

Tom

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@Σταυρούλα
Ευχαριστώ πολύ, υγεία και χαρά και στο δικό σου σπιτικό!

@Τομ
Ευχαριστώ για τις ευχές και τις ανταποδίδω! Το επόμενο βιβλίο βρίσκεται στο πρώτο σχεδίασμα, αλλά πάει σαν τον κάβουρα (μη σου πω, σαν τον κάβουρα μέσα στην κατσαρόλα). Όσο για τους αγώνες, δε σταματάνε ποτέ.

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...

Τες πα…δεν είναι κι ότι καλύτερο να δίνεις ευχές κάτω από τη φάτσα του Τζωρτζ τζούνιορ, αλλά αφού ο Mr.Coni είναι too busy to anartisi new stuff (καλά μιλάμε το εγγλέζικο μετά το πέρασμα μου από megaisland, Di caprio e.t.c το σπρεχάρω αψόγως έτσι?) τι να κάνουμε?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ, ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@Ριζό
Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα. Πράγματι, δεν προλαβαίνω να γράψω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σας παρακολουθώ, ειδικά στου Γάτου που το έχετε κάνει αρένα :-)

Μη σκιάζεσαι, πάλι με χρόνια με καιρούς...