Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΝΗΣΙ, ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ" ΣΤΟ...ΜΕΓΑΝΗΣΙ! Αναδημοσιεύω την ανάρτηση (μαζί με το video) του ιστότοπου MeganisiTimes για την βραδιά παρουσίασης του βιβλίου μου, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, με συναίσθημα αλλά και ουσία, με χιούμορ αλλά και συγκίνηση και με πολύ-πολύ κόσμο (υπολογίζω κάπου 120 άτομα, αφού δεν έπεφτε βελόνι στην Αίθουσα Πολιτισμού). Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς!
Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα Πολιτισμού στο Σπαρτοχώρι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η παρουσίαση του βιβλίου «Μεγανήσι, ένα ταξίδι στο χρόνο» του Παναγιώτη Κονιδάρη.

Μετά το «Χειρόγραφο της Πράγας» και την «Πανάκεια» το τρίτο βιβλίο του Παναγιώτη αφιερώνεται αποκλειστικά στο Μεγανήσι μέσα από ένα μεγάλο ταξίδι στο χρόνο ξεκινώντας από την μυθολογία με στάσεις στην Ελληνική Επανάσταση και στον πόλεμο του 40 για να φτάσει στο Μεγανήσι του 2013 τονίζοντας παράλληλα τα ιδιαίτερα λαογραφικά του στοιχεία.
Ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία μέσα από μια σημαντική έρευνα που αποτέλεσαν το θέμα του βιβλίου του Παναγιώτη που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα Μεγανησιώτικο σπίτι.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι φιλόλογοι Μαυρέτα Αργύρη και Βασίλης Κανέλλος καθώς και ο συγγραφέας .

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Μεγανησίου και τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί συντοπίτες μας και όχι μόνο.
Θερμά συγχαρητήρια Παναγιώτη και καλοτάξιδο το βιβλίο σου!
(www.meganisitimes.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: