Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

SPAM-Ε ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ


Τα e-mails μου έχουν αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή και γι' αυτό οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ιεραπόστολους-αποστολείς για τις σωτήριες αλλαγές που έχουν προκαλέσει στην καθημερινότητά μου. Συγκεκριμένα:

1. Σταμάτησα να καταναλώνω Coca Cola αφότου έμαθα ότι καθαρίζουν μ' αυτήν λεκέδες στις τουαλέτες. Εξάλλου δεν έχω για την ώρα τίποτα λεκέδες στο στομάχι μου.

2. Σταμάτησα να καταναλώνω τρόφιμα από το ψυγείο αφού αυτά τα άτιμα τα σελοφάν περιέχουν ουσίες με την ακόρεστη τάση να σου ροκανίζουν τα σωθικά.

3. Πέταξα τον φούρνο μικροκυμάτων, δεδομένου ότι είμαι ειρηνικός τύπος και δεν επιθυμώ εκρηκτικές συσκευές στο σπίτι μου, χώρια που το παρακολουθεί εδώ και καιρό η Αντιτρομοκρατική.

4. Δεν ξανάφαγα σπιτικά ντολμαδάκια από τη θειά μου την Ξανθή, από τη στιγμή που έμαθα ότι γίνονται από ληγμένες κονσέρβες.

5. Μυρίζω λίγο άσχημα, αλλά μικρό το κακό, αφού γλίτωσα από τον καρκίνο που προκαλούν όλα ανεξαιρέτως τα αποσμητικά.

6. Αποφάσισα να κάνω τα μακριά μου μαλλιά ράστα, αφού δεν επιθυμώ σε καμιά περίπτωση να πάθω εγκεφαλίτιδα από αυτά τα ύπουλα σαμπουάν.

7. Μετακινούμαι πλέον με ποδήλατο αφού στο αμάξι μου ή στο μετρό μπορεί ανά πάσα στιγμή να με ψεκάσουν με αναισθητικό σπρέυ, με σκοπό να με ληστέψουν ή και κάτι περισσότερο που δε θέλω να το σκέφτομαι, ούτε εγώ, ούτε αυτός που θα το πράξει.

8. Σταμάτησα να απαντώ στο κινητό μου αφού το πιθανότερο είναι να μου έρθει καμιά χρέωση από τον Βερίγγειο Πορθμό, την Ουανγκουντούγκου ή από τα νησιά του Πάσχα και μετά να μη μου μείνει δραχμή να κάνω Πάσχα. Για να μη μιλήσω για τον καρκίνο του εγκεφάλου, στου οποίου τα πρόθυρα πρέπει να έφτασα πριν λίγο καιρό. Επίσης έμαθα για το ECHELON που παρακολουθεί τις κλήσεις μου, οπότε εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι συνεννοούμαστε με σημειώματα που είναι και πιο ρομαντικά.

9. Δεν πίνω πλέον τίποτε από τενεκεδάκι αφότου πληροφορήθηκα ότι το στόμιο τους το χρησιμοποιούν όλων των ειδών τα τρωκτικά για να αφοδεύουν. Δεν έχω τίποτε με τα ποντικάκια, αλλά αυτά γιατί τα βάζουν μαζί μου;

10.Όταν βγαίνω έξω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω κανέναν, ακόμα και αν είναι ωραία γυναίκα, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά, με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλει το συκώτι, ή άλλο πιο πολύτιμο όργανο, για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά. Λίγο το’ χετε να ξυπνήσω σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια και μάλιστα με τέτοιον παλιόκαιρο;

11. Κατάθεσα όλες μου τις οικονομίες στον λογαριασμό της Amy Bruce. Το κακόμοιρο το παιδί έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο κάπου 5649 φορές. Η περίπτωσή της είναι πολύ περίπλοκη ιατρικά αφού παραμένει στάσιμη στην ηλικία των 9 ετών εδώ και 15 χρόνια.

12. Σταμάτησα να τρώω κρέας και γαλακτοκομικά από τότε που είδα τι ταϊζουν τα έρμα τα ζωντανά. Ακόμα και τα ίδια τα ζώα θα διαμαρτύρονταν αν είχαν κεφάλι για να μιλήσουν.

13. Από τα πολλά mails με τσόντες που μου ’χουν στείλει έπαθα κόμπλεξ από τα υπερμεγέθη πέη και η απόδοσή μου βρίσκεται στο ναδίρ. Κάθε πρωί στην τουαλέτα τον φτύνω με περιφρόνηση. Αγόρασα και έναν μεγεθυντή αλλά δεν θα τον χρησιμοποιήσω μέχρι να μάθω πώς είναι τα Volt στα κινέζικα.

14. Έγραψα τα στοιχεία μου κάπου 1762 φορές και τα έστειλα για να σώσω το φύκι Posidonea laminaria και αντίστοιχα έστειλα κάπου 4568 μηνύματα για να φιλοτιμηθούν οι ξεφτιλισμένοι οι Εγγλέζοι να επιστρέψουν τα Ελγίνεια.

15. Παρ’ όλα αυτά χρωστάω ακόμα κάπου 879 χρόνια κακής τύχης, 34 χρόνια σεξουαλικής ανικανότητας, οι δικοί μου έχουν αρρωστήσει βαριά πάνω-κάτω 1256 φορές, ενώ λογικά πρέπει να έχω πεθάνει πάνω από 22 φορές. Το μόνο που με σώζει είναι να συνεχίσω να στέλνω chain mails, μπας και ρεφάρω.

ΥΓ. Αν δε στείλεις το πιο πάνω post στα επόμενα 3 λεπτά σε τουλάχιστον 666 άτομα θα έρθει αύριο το πρωί στις 07:42 στο σπίτι σου ένας αράπης με τη φάτσα της Μέρκελ, το πουλί του Σαρκοζί και το μουστάκι του ΓΑΠ και θα σε κάνει αγνώριστο. Σε όσους έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει αυτό, κατανοούν ότι δεν αστειεύομαι.

6 σχόλια:

Emmanuel Manolas είπε...

Το χιούμορ σου είναι ανεξάντλητο (ή μεταφέρεις συζητήσεις πελατών σου, γι αυτό γράφεις αραιά, όποτε δουλεύουν τα φαρμακεία).
Για την παράγραφο 8, πέρα από το καλό αστειάκι για το Πάσχα, περιγράφεις κάτι για σημειώματα. Λοιπόν ήτανε ένας τύπος που είχε τσακωθεί με την γυναίκα του και κάποιο βραδάκι της έδωσε ένα σημείωμα [Αύριο να με ξυπνήσεις πολύ πρωί για να προλάβω ένα σημαντικό ραντεβού με πελάτη μου]. Την άλλη μέρα ξύπνησε αργούτσικα και είδε στο κομοδίνο του ένα σημείωμα [Ξύπνα! Είναι έξι η ώρα!].

Δημήτρης Σκυριανόγλου είπε...

Χιουμοριστικό και εύστοχο κείμενο! Ξέχασες όμως να αναφέρεις το πιο εντυπωσιακό από όλα. Αναφέρομαι στο γεγονός πως με τόσους καταστροφικούς ιούς που κυκλοφορούν, οι οποίοι σου καταστρέφουν το σκληρό δίσκο, τη μητρική, τη μνήμη και στο τέλος σου βάζουν και φωτιά στο PC και τους οποίους το Mac Afee δεν αναγνωρίζει και το CNN κάνει πρώτο θέμα είναι θαύμα το πως μπόρεσες καν να ετοιμάσεις και να αναρτήσεις το κείμενό σου. Γενικώς είναι θαύμα που λειτουργεί ακόμη το PC σου... :-)

Α! Και μη ξεχνάς... Διάδωσέ το!

P.Konidaris είπε...

Χα-χα! Να'στε καλά κι οι δύο, με κάνατε και γέλασα μετά από καιρό!

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...

Γιατί κοροϊδεύετε το Ιντερνέτιον κε Κονιδάρη? Μη ξεχνάτε ότι χωρίς αυτό θα ήσασταν απλώς ένας ασήμαντος μαζέτας φαρμακοποιός στο Μεγανήσιον Λευκάδος ενώ τώρα είστε ένας διάσημος μαζέτας pharmacist και solver στο Megaisland!
Y.Γ Το volt στα κινέζικα:
汉字 / 漢字 (μετ.σε φωνητικά ελληνικά: ai kaika!)
Y.Γ2 Το εφιαλτικό σενάριο δεν είναι αυτό που λες. Φαντάζεσαι τη μέρκελ με το μουστάκι του ΓΑΠ,το χαμόγελο του Σαρκοζί και το πουλί του αράπη?

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@Rizo
Διάσημος; Όχι ακόμα, άσε να πάρω το Νόμπελ πρώτα.
Και δε μου λες, που είσαι και σινομαθής, το 800 汉字 / 漢字
σημαίνει αυτό που νομίζω;

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...

Τώρα τι να σου πω Παναγιώτη μου… καλού κακού δεν δοκιμάζεις κανένα cialis( τα χεις και εύκαιρα ) αντί για το κινέζικο παλιόπραμα? Εγγυημένο αποτέλεσμα και σιγά τώρα μη σε νοιάζει για λίγα παλιοσεντίμετρα παραπάνω , αυτά είναι για τους κινέζους που είναι μικροτσούτσουνοι και κομπλεξικοί, γι’αυτό μας κατακλύζουν με οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης που πρέπει να έχεις σπουδάσει αεροναυπηγός για να μοντάρεις ένα παλιοπαίχνιδο που το μωρό θα διαλύσει σε δυο-τρια μιλισεκόντ…
Λέω βρε παιδί μου πως αλλάζουν οι καιροί,…Κάποτε (στα νιάτα μου ) λέγαμε ‘γιαπωνέζικο’ υποτιμητικά εννοώντας το αντίγραφο κακής ποιότητας, τώρα το ‘made in Japan’ προκαλεί ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας για το κελεπούρι που αποκτήσαμε και δεν είναι made in PRC (sic!). Έτσι όπως πάμε και το κοκορέτσι και το σπληνάντερο σε λίγο θα είναι Πεκίνου …σαν τη πάπια βαθίας καταψύξεως(που χρυσοπληρώνουμε κιόλας) ένα πράμα …