Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ


Σήμερα το απόγευμα μεταδόθηκε ζωντανά η συνέντευξή μου στην κυρία Μαρωνίτη, για το "Χειρόγραφο της Πράγας", από τη συχνότητα της ΝΕΤ 105,80. Χειμαρρώδης όπως πάντα η παραγωγός δεν έμεινε μόνο στα του βιβλίου, αλλά με ρώτησε και για το γρίφο του ΠΑΣΟΚ! Όπως απάντησα, αυτόν ούτε ο Ορφέας θα μπορούσε να τον επιλύσει! Την ευχαριστώ κι από εδώ θερμά για την φιλοξενία, τα καλά της λόγια και κυρίως την φιλικότητα.

Ευχαριστώ επίσης τον Βασίλη Ρουβάλη για την παρουσίαση του "Χειρογράφου" στο άρθρο του στην Ελευθεροτυπία με τον τίτλο "Νέοι συγγραφείς με μεγάλες προσδοκίες". Το ίδιο έπραξε και στο ιστολόγιό του (εδώ)

Εξίσου ευχαριστώ και την κυρία Λώρη Κέζα για τη δική της παρουσίαση στο Κυριακάτικο Βήμα με τίτλο "Οι 12 πρωτοεμφανιζόμενοι συγγραφείς της χρονιάς" (εδώ)

Τέλος ευχαριστώ και τους φίλους ιδιοκτήτες ιστολογίων που με φιλοξενούν, παρότι κάποιοι από τους άλλους φιλοξενούμενούς τους πολύ θα ήθελαν να μου απαγορεύσουν να μιλώ (φαντάζομαι όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όσους ακόμα θα είχαν τη δύναμη να το κάνουν). Το δικό μου ιστολόγιο πάντως (και το δικό μου πρέπει καλύτερα να πω) είναι ανοιχτό σε όλους και σε όλα. Ακόμα και σε αήθεις επιθέσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι γλίτσα είναι αυτή ρε σεις;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Χμμμ! Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεστε. Αν βοηθήσετε λίγο το λειψό μου μυαλό ίσως να σας βοηθήσω κι εγώ επιστημονικά.